Lajme

Evente

Bashkëpunimi midis FiBank dhe SHUM

Bashkëpunimi midis FiBank dhe SHUM

Dëshironi të merrni një profesion por nuk keni mundësitë financiare…

Chefs Day Albania 2019

Chefs Day Albania 2019

Për të dytin vit radhazi, në 20 Tetor, festuam me…

Cfarë është ‘Chefs Day’?

Cfarë është ‘Chefs Day’?

Çdo vit, më 20 Tetor, festojmë me fëmijët Ditën Ndërkombëtare…

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi Gastro Alb '3

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi Gastro Alb '3

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi për herë të tretë radhazi,…

Pjesëmarrja në "Campionati della Cucina Italiana"

Pjesëmarrja në "Campionati della Cucina Italiana"

Albanian Chefs & Cooks Association e ftuar nga “Federazione Italiana…

SHUM organizoi për tre ditë rresht Alb Cook Fest 2018

SHUM organizoi për tre ditë rresht Alb Cook Fest 2018

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb ‘2 eshte Konkurs Nderkombetar i Gastronomise, organizuar per…

Konkursi televiziv “Black Box” - E diela Shqiptare

Konkursi televiziv “Black Box” - E diela Shqiptare

Organizimi dhe ideimi i konkursit televiziv “Black Box” ne TV…

Grand Gourmet, Kroaci

Grand Gourmet, Kroaci

Made in Albania

Made in Albania

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'