Veprimtaria

Veprimtaria

 • Kurse profesionale 
 • Punesim i garantuar per studentet tane
 • Punesim dhe zhvillim karriere per studentet e hoteleri- turizmit
 • Internship
 • Asistencë menaxhimi 
 • Marketing 
 • Sondazhe të ndryshme
 • Organizim panairesh
 • Organizim eventesh
 • Organizim seminaresh 
 • Start-up per Horeca
 • Asistence e vazhdueshme per anetaret dhe network shërbimesh
 • Binjakëzim dhe bashkëpunim me institucione shtetërore ose private që operojnë në të njëjtën fushë.

Anëtarësohu në Shoqatën e Ushqimit dhe Mirëqenies