Shërbimet e SHUM

SHUM Services

SHUM ofron staf për organizimin në 360 gradë të:
  • Ceremonive të ndryshme
  • Pritjeve Zyrtare
  • Eventeve familjare
Stafi ynë është i kualifikuar dhe me eksperiencë dhe përbëhet nga:
  • Menaxherë Eventesh
  • Kamarierë
  • Bartender
  • Kuzhinierë
  • Shef Kuzhine
  • Hostes

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'