Evente

Lajme

Bashkëpunimi midis FiBank dhe SHUM

Bashkëpunimi midis FiBank dhe SHUM

Dëshironi të merrni një profesion por nuk keni mundësitë financiare…

SHUM organizoi Gastro Alb - Edicioni i 3-të (07-09 Mars)

SHUM organizoi Gastro Alb - Edicioni i 3-të (07-09 Mars)

Albanian Chefs & Cooks Association  organizon edicionin e tretë të…

U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën regjistrimet për kurset intensive afatshkurtra 2, 3, dhe…

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'