Home

[smartslider3 slider=”2″]

Çfarë ofrojmë

Kurse / Trajnime

Qendra jonë profesionale ofron kurse dhe trajnime për sektorin e hoteleri-turizmit.

Internship

Program internshipi për të zhvilluar njohuritë profesionale dhe për të përfituar eksperiencë praktike në punë pranë partnerëve tanë. 

Çertifikim

Certifikimi i 8 profesioneve në sektorin e hoteleri-turizmit në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë.

Punësim

Punësimi i të rinjve mbas përfundimit me sukses të trajnimit.

Të rejat e fundit

18485464_1207991415993203_5467623740293392386_n
logo-teuta-1
cl8
cl9
cl1
Aragosta
Catering_aroma
Blerina
Mera
Cioccolatini
Dino's
Grand Hotel
Rapsodia
Restorantet_shqiptare
Umami_static
Umami
VilaVechia
1-Tirana International
Premier Ark Hotel
cl2
cl6
Pasta Livia
Kooperativa Milingonat
ArredoFAB
Fare Impresa
Horeca
Euromed
AlertNews
cl4
vita
margjeka-6
WhatsApp Image 2019-07-22 at 09.08.40
WhatsApp Image 2019-07-22 at 09.08.41
muma
gurra-e-perise-200x133
step
water
Green-Recycling
Swiss
WhatsApp Image 2019-07-22 at 09.08.42 (1)
AMAR
risi
WhatsApp Image 2019-07-22 at 09.08.42 (2)
WhatsApp Image 2020-01-08 at 09.58.46 (1)

Rreth nesh

img-1

img-1


Previous
Next

Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies

U themelua me qëllimin e vetëm për të promovuar dhe ruajtur traditën e ushqimit dhe prodhimeve shqiptare, si dhe rritjen e cilësisë së shërbimit në fushën e hoteleri-turizmit.

Meqënëse Hoteleri-Turizmi është një pjesë shumë e rëndësishme e Shqipërisë, ne jemi fokusuar totalisht në përmirësimin pozitiv dhe standartizues, promovimin e kushteve më të mira për zhvillimin e kësaj industrie në Shqipëri.


Më tepër

Dëshmi suksesi

https://www.youtube.com/watch?v=HR1WHJ8MJ78https://www.youtube.com/watch?v=a4Map-AZTbIhttps://www.youtube.com/watch?v=KsAOyXD9us0

Anëtarësohu në Shoqatën e Ushqimit dhe Mirëqenies


Anëtarësohu

Dëshmi Suksesi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sarah Lespberry CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Andrew Johnson CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Gareth Stadder CEO