U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën regjistrimet për kurset intensive afatshkurtra 2, 3, dhe 4 mujore në profesionet:

  • Kamarier
  • Picier
  • Kuzhinier

Lajmi i mirë është që kjo do bëhet në bashkëpunim me partnerët tanë dhe çdo studenti do i garantohet pune dhe këshillim i vazhdueshëm pranë vendit të punes. E gjithë kjo bëhet për të rritur nivelin profesional të rinjëve shqiptare pasi strukturat akomoduese kane shume nevojë për staf të specializuar, ku qe tani kemi kerkese per rreth 500 punonjes dhe me këtë rast u bëjmë thirrje bizneseve anembanë vendit të sjellin stafet e tyre për tu trajnuar dhe për të qene gati për sezonin e ardhshem.

#KUALIFIKIM#ÇERTIFIKIM#PUNESIM

Bëjë moton tënde!

Për regjistrime kontaktoni në nr:

0682020522 nga ora 9-17.

Lini një Përgjigje