Home

Chef's Day
20 Tetor
Eja dhe mëso sekretin e kuzhinës!
"Food Lovers" është një kurs gatimi 2 mujor, i dedikuar për dashamirësit e ushqimit.
Kursi për Picajol fillon së shpejti!
A jeni gati?
#Kualifikim #Çertifikim #Punësim
SHUM
Bëhuni pjesë e shoqatës sonë dhe përfitoni shërbimet tona!
Organizim në 360 gradë:
Ceremoni të ndryshme
Pritje Zyrtare
Evente familjare
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Çfarë ofrojmë

Kurse / Trajnime

Qendra jonë profesionale ofron kurse dhe trajnime për sektorin e hoteleri-turizmit.

Internship

Program internshipi për të zhvilluar njohuritë profesionale dhe për të përfituar eksperiencë praktike në punë pranë partnerëve tanë. 

Çertifikim

Certifikimi i 8 profesioneve në sektorin e hoteleri-turizmit në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë.

Punësim

Punësimi i të rinjve mbas përfundimit me sukses të trajnimit.

Të rejat e fundit

Cfarë është ‘Chefs Day’?

Cfarë është ‘Chefs Day’?

Çdo vit, më 20 Tetor, festojmë me fëmijët Ditën Ndërkombëtare…

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi Gastro Alb '3

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi Gastro Alb '3

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi për herë të tretë radhazi,…

Pjesëmarrja në "Campionati della Cucina Italiana"

Pjesëmarrja në "Campionati della Cucina Italiana"

Albanian Chefs & Cooks Association e ftuar nga “Federazione Italiana…

Rreth nesh

Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies

U themelua me qëllimin e vetëm për të promovuar dhe ruajtur traditën e ushqimit dhe prodhimeve shqiptare, si dhe rritjen e cilësisë së shërbimit në fushën e hoteleri-turizmit.

Meqënëse Hoteleri-Turizmi është një pjesë shumë e rëndësishme e Shqipërisë, ne jemi fokusuar totalisht në përmirësimin pozitiv dhe standartizues, promovimin e kushteve më të mira për zhvillimin e kësaj industrie në Shqipëri.

Dëshmi suksesi

Anëtarësohu në Shoqatën e Ushqimit dhe Mirëqenies

Dëshmi Suksesi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sarah Lespberry CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Andrew Johnson CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Gareth Stadder CEO