Vila 7

Vila 7

 
 
Te “Vila 7” çdo gjë është e ndërtuar në funksion të së bukurës, qetësisë dhe kënaqësisë. Një ambient perfekt në të cilin çdokush mund të ndihet tepër i relaksuar për të shijuar gatimet tona.
 
Një restorant dhe piceri për të gjithë ata që duan të kalojnë një drekë apo një darkë të këndshme duke shijuar kuzhinën tradicionale shqiptare si dhe gatime nga kuzhina italiane.
 
Te “Vila 7” gjatë paradites dhe mbasdites mundet gjithashtu të shijoni kafen te Bari ynë me miq dhe të afërm.
 
Adresë: Rruga E Kavajës (1,22 km) Tirana, Albania
Highlights info row image 068 206 9682