Te Stela

Te Stela

Kompania Stefani & Co eshte prodhuesi me i madh i birrave ne vend.

Per te permbushur kerkesat e ndryshme kemi krijuar nje diversifikim shijesh qe fillon

me shijen lager vazhdon me pils, Craft Pils e deri tek ajo Weissbeer

Birra tona jane Stela me alc dhe pa alc, Cek Pilsener,Cek Craft,Cek Dark, Iliria Weissbeer

Stela Resort

Te Stela Resort eshte e orjentuar drejt zhvillimit te turizmit ne vendin tone

Beergarden  ofron ushqim te perzgjedhur & birre te fresket e cila eshte me e mira ne kryeqytet  

Muzike LIVE

Hotel me kapacitet 100 dhoma

SPA ku perfshihen  Himalaj Terapi, Kneipp Terapi, Sauna,Banjo Turke,masazhe , fizioterapi, jacuzzi .

Akademia e notiti me pishina  gjysem olimpike ( te hapura dhe te mbyllura)

Palester,

Evente , Seminare, Konferenca…

Kend Lojrash per femije

 

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'