#Na_takon_neve

#Na_takon_neve

Eventi “Tocca a Noi” – “#Na_takon_neve” u organizua nga SHUM dhe KAP Shpk, qellimi i te cilit ishte mbledhja e fondeve ne ndihme te te demtuarve nga termeti ne qytetin e Amatrices dhe zonave per rreth. Me ndihmen e te gjithe partereve qe ofruan kontributin e tyre, per te bere te mundur gatimin e pastes all’Amatricana u vendos ne dispozicion Struktura e SHUM “Albanian Chefs & Cooks” dhe “Aroma Catering”.