MARI shpk

MARI shpk

Kompania jone “ MARI” sh.p.k operon qe ne vitin 1999 si fryt i nje bashkepunimi italo-shqiptar ne sektorin e Furnizimit te Produkteve profesionale per Hotele, Bare, Restorante, Fast Food , Qendra Bisnesi, Lavanderi, Ente Publike etj – duke qene prane klienteve te saje me nje game te gjere produktesh profesionale ku Cilesia – Vazhdueshmeria – Cmimi – Korrektesia – Zgjidhja e problemeve tuaja jane motoja jone .

Forca jone eshte eksperienca shumevjeçare ne kete sektor, skuadra e motivuar e punonjesve tane me eksperience si dhe partneriteti me furnitore prestigjose me produkte te çertifikuara sipas normativave CEE per te ndihmuar klientet tane te perballojne sfiden e ndryshimit

Prej vitit 2013 kemi filluar prodhimin e komplet linjes se letrave per perdorim higjenik si Peshqir Letre Leter Higjenike M.Jumbo , Leter Rulon per Sensor , Leter Pastrimi etj

Prej vitit 2014 kemi filluar bashkepunimin me kompanine prestigjoze ITALCHIMICA duke u bere lider ne tregun shqiptar te produkteve te detergjenteve profesionale per te gjithe sektoret nepermjet markes SANITEC

Ne kryejme personalisht Importimin , Magazinimin Shitjen dhe Shperndarjen nepermjet strukturave tona me personel te kualifikuar komplet ne dispozicion te klienteve tane .

Me poshte po ju pershkruajme gamen e produkteve qe ne trajtojme :

  • UNIFORMA PROFESIONALE
  • TEKSTILE HOTELERIE SI MBULESA TAVOLINE ,SUPRINA ,PECETA ETJENE KUZHINE
  • DETERGJENTE & PRODUKTE PASTRIMI & HIGJENE PROFESIONALE
  • DISTRIBUTORE PER LETER,LENG SAPUNI &PARFUM PER PERDORIM HIGJENIK
  • KIMIKATE PER PASTRIMIN E UJIT TE PISHINES & ASISTENCE
  • DETERSIVE DHE PRODUKTE PROFESIONALE PER LAVANDERI,PASTRIM KIMIK
  • ARTIKUJ KORTEZIE NJEPERDORIMESHE PER HOTERI
  • ARTIKUJ TE # PER BARE,HOTELE,RESTORANTE ,PAB,PICERI ,QENDRA ESTETIKE,QENDRA SPITALORE,CATERING ,FAST FOOD, ENTE PUBLIKE ETJ
  • DETERGJENTE & POMPA &ASISTENCE PER LAVASTOVILJE PROFESIONALE KONSULENCE & ATRECATURA&PRODUKTE PER ORGANIZIMIN E BUFFET & BREAKFAST ,PRODUKTE NJEPERDORIMSHE USHQIMORE PER HOTELERI DISTRIBUTOR PER PIJE TE NGROHTA & FTOHTA PER MENGJESIN, BUFFET & COFFEBREAK

CDO PRODUKT – PROFESIONAL – MADE IN ITALY

NA PROVONI DHE DO SHIHNI DIFERENCEN – ME NE ME PROFESIONALE !

 

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'