Kriper

Kriper

Një kombinim i shijeve lokale dhe eksperiencës eno-gastronomike italiane.
Një laborator artizanal ku duart kreative transformojnë lendët e para në shije të mrekullueshme.
Një zemër që rreh në qendër të Tiranës, ku të takohesh është kenaqësi e pastër.

Mirësevini

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'