Green Garden

Green Garden

Green Garden Resort ndodhet në periferi të Tiranës, në një vend të rrethuar me kodra të gjelbërta dhe buzë Lumit të Erzenit, qe sjellin pastërtinë dhe ajrin e freskët.
 
Në Restorantin e Green Garden Resort do të gjeni Ushqim Tradicional dhe Mesdhetar të pergatitur me mjeshtri nga shefat e guzhinës. Ambjenti i arreduar më së miri, ofron mundësinë e organizimit të një dasme madhështore, apo të organizoni ditëlindje dhe gëzime të ndryshme familjare.
 
Gjithashtu Green Garden Resort ofron Kënd Lojrash për Fëmijë dhe Pishina Verore.
 
Ju Mirëpresim!
 
Mob: +355 68 206 9684