SHUM organizoi Gastro Alb - Edicioni i 3-të (07-09 Mars)

SHUM organizoi Gastro Alb - Edicioni i 3-të (07-09 Mars)

Albanian Chefs & Cooks Association 
organizon edicionin e tretë të Konkursit Ndërkombëtar të Gastronomisë, në kategoritë: 
Kuzhinë 
Piceri
Bar
Ku do të ketë pjesëmarrës nga e gjithë bota.
Si dhe Juri nga WORLDCHEFS Organisation.

Aplikimet mund të bëhen në info@chefs.al 
Ose pranë zyrave tona.
Për më shumë info mund të na kontaktoni në +355682020522, Viber dhe Whatsapp.

 

Lini një Përgjigje