Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb ‘2 eshte Konkurs Nderkombetar i Gastronomise, organizuar per te dyten here nga Albanian Chefs & Cooks Association (tashme si pjese e World Chefs), ne kategorite: Kuzhine, Piceri dhe Bar. 

Eventi Gastro Alb ‘2 u zhvillua tek Stela Resort ne datat 25-27 Tetor 2018, me mbeshtetjen e partnereve:

 • Shoqata e Ushqimit dhe Mireqenies,
 • Taste of Peace,
 • A.M.A.R Italia,
 • Stela Resort,
 • Arredo Fab,
 • Kotany,
 • Mari Shpk,
 • San Pellegrino,
 • Kantina Lundra,
 • Kmy,
 • Skills For Jobs,
 • Aroma Catering, 
 • Subashi,
 • Eco Market, 
 • Organizata Shqiptare e Sommelierise, 
 • Kantina Caca,
 • Bio Trade,
 • Pasta Livia,
 • Euromed,
 • Bonomi Caffee,
 • One Designs.

Falenderime pa fund per te gjithe ata qe u bene pjese e ketije eventi, si konkurente, si staf, apo si partnere.
Suksese te tjera na presin!

Lini një Përgjigje