Bio Trade

Bio Trade

Bio Trade Albania, frymëzuar nga natyra.

Bio Trade Albania ka nisur importimin dhe shpërndarjen e frutave dhe perimeve, produkteve natyrale dhe organike në vitin 2016. Duke u fokusuar në cilësinë dhe shërbimin ndaj klientit, kompania po zhvillohet gradualisht, duke kombinuar traditën me inovacionin. Duke mos bërë kompromise për cilësinë dhe duke siguruar që frutat dhe perimet të jenë absolutisht të freskëta, kompania jonë garanton që klientët të marrin produkte që janë gjithmonë të shëndetshme dhe të shijshme.

Falë furnizuesve të mëdhenj vendas dhe të huaj, ne jemi në gjendje të furnizojmë me gamën më të gjerë të frutave dhe perimeve gjatë gjithë vitit. Ne shfrytëzojmë plotësisht përvojën tonë dhe i përgjigjemi ndryshimeve sezonale të çmimeve, duke i furnizuar klientët tanë me produkte me çmime të arsyeshme.

Pse ky lloj biznesi?

Zhvillimet në shkencë dhe teknologji, me kalimin e kohës, kanë rritur modelet preferenciale të konsumatorëve për një jetë të shëndetshme dhe të rehatshme. Ndërgjegjësimi i konsumatorëve, në lidhje me ushqimin dhe shëndetin, ka çuar në një kërkesë për produkte natyrale dhe ushqime që përmbajnë cilësi të larta ushqyese.

Frutat dhe perimet janë ushqimi më i mirë për trupin tonë. Ata përmbajnë të gjitha lëndët ushqyese thelbësore vitamina, minerale, fibra dhe kalori që formojnë rezistencë ndaj sëmundjeve.

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'