Lajme

Lajme

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi Gastro Alb '3

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi Gastro Alb '3

Albanian Chefs & Cooks Association organizoi per here te trete…

Pjesëmarrja në "Campionati della Cucina Italiana"

Pjesëmarrja në "Campionati della Cucina Italiana"

Albanian Chefs & Cooks Association e ftuar nga “Federazione Italiana…

SHUM organizoi Gastro Alb - Edicioni i 3-të (07-09 Mars)

SHUM organizoi Gastro Alb - Edicioni i 3-të (07-09 Mars)

Albanian Chefs & Cooks Association  organizon edicionin e tretë të…

U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën regjistrimet për kurset intensive afatshkurtra 2, 3, dhe…

SHUM organizoi për tre ditë rresht Alb Cook Fest 2018

SHUM organizoi për tre ditë rresht Alb Cook Fest 2018

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb ‘2 eshte Konkurs Nderkombetar i Gastronomise, organizuar per…

Konkursi televiziv “Black Box” - E diela Shqiptare

Konkursi televiziv “Black Box” - E diela Shqiptare

Organizimi dhe ideimi i konkursit televiziv “Black Box” ne TV…

Grand Gourmet, Kroaci

Grand Gourmet, Kroaci

Made in Albania

Made in Albania

Championship Montenegro Hospitality, Budva

Championship Montenegro Hospitality, Budva

Anëtarësohu në Shoqatën e 'Ushqimit dhe Mirëqenies'