U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën rregjistrimet për kurset 2, 3 dhe 4 mujore

U hapën regjistrimet për kurset intensive afatshkurtra 2, 3, dhe 4 mujore në profesionet:

 • Kamarier
 • Picier
 • Kuzhinier

Lajmi i mirë është që kjo do bëhet në bashkëpunim me partnerët tanë dhe çdo studenti do i garantohet pune dhe këshillim i vazhdueshëm pranë vendit të punes. E gjithë kjo bëhet për të rritur nivelin profesional të rinjëve shqiptare pasi strukturat akomoduese kane shume nevojë për staf të specializuar, ku qe tani kemi kerkese per rreth 500 punonjes dhe me këtë rast u bëjmë thirrje bizneseve anembanë vendit të sjellin stafet e tyre për tu trajnuar dhe për të qene gati për sezonin e ardhshem.

#KUALIFIKIM#ÇERTIFIKIM#PUNESIM

Bëjë moton tënde!

Për regjistrime kontaktoni në nr:

0682020522 nga ora 9-17.

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb - edicioni i 2-të

Gastro Alb ‘2 eshte Konkurs Nderkombetar i Gastronomise, organizuar per te dyten here nga Albanian Chefs & Cooks Association (tashme si pjese e World Chefs), ne kategorite: Kuzhine, Piceri dhe Bar. 

Eventi Gastro Alb ‘2 u zhvillua tek Stela Resort ne datat 25-27 Tetor 2018, me mbeshtetjen e partnereve:

 • Shoqata e Ushqimit dhe Mireqenies,
 • Taste of Peace,
 • A.M.A.R Italia,
 • Stela Resort,
 • Arredo Fab,
 • Kotany,
 • Mari Shpk,
 • San Pellegrino,
 • Kantina Lundra,
 • Kmy,
 • Skills For Jobs,
 • Aroma Catering, 
 • Subashi,
 • Eco Market, 
 • Organizata Shqiptare e Sommelierise, 
 • Kantina Caca,
 • Bio Trade,
 • Pasta Livia,
 • Euromed,
 • Bonomi Caffee,
 • One Designs.

Falenderime pa fund per te gjithe ata qe u bene pjese e ketije eventi, si konkurente, si staf, apo si partnere.
Suksese te tjera na presin!